Gedraaid

 • Maat Saxophone Quartet

  Het programma Diskotabel was mij al vaker aangeraden, maar het kwam er nooit van om op zondagmiddag af te stemmen op Radio 4. Dat doe ik nog steeds niet, want op die middag wil ik iets anders doen.

  Geplaatst , Medewerker

 • Ahmad Jamal

  Oliver Wang van Soul Sides schreef bij het overlijden van Ahmad Jamal dat hij niet alleen wil schrijven over artiesten wanneer ze overlijden.

  Geplaatst , Medewerker

 • EDM

  Een aantal albums die op mijn longlist voor 2022 stonden groepeerde ik in de categorie ‘mannen met te veel tijd’. Ze werden gemaakt door jazz-muzikanten die edm - electronic dance music - maken, of edm-muzikanten die jazz proberen te spelen.

  Geplaatst , Medewerker

 • Frank Zappa

  Op een van de eerste cassettes – een Philips C90 – stond op de ene kant Marks (1972) van Alquin en op de andere One Size Fits All (1975) van Frank Zappa and The Mothers Of Invention. Ik liet vrijwel altijd een tape ongemoeid wanneer ik er een album op had gezet, maar de muziek op deze cassette moest het al snel afleggen tegen een uitzending van Domino.

  Geplaatst , Medewerker

 • een paar albums uit 2022

  Vanwege omstandigheden heb ik niet het hele jaar goed kunnen volgen, toch vond ik wel twintig albums die zouden kunnen worden opgenomen in mijn top 10 van beste albums die in 2022 zijn uitgebracht. Genoeg om uit te kiezen. Veel power pop, vrouwen met gitaren en mannen met te veel tijd.

  Geplaatst , Medewerker

← Ouder Nieuwer →