Gedraaid

 • Stereogum

  Rond kerst las ik op Stereogum een interview dat Melissa Locker in 2013 hield met Laura Ballance, Superchunk-bassiste en oprichter van het Merge-label. De gekozen vorm van het interview was interessant. Om beurten kozen ze een liedje en bespraken dit vervolgens.

  Geplaatst , Medewerker

 • Soul

  Er bestaat een televisieversie van soul of funk, waarbij middelmatige maar enorm geprezen zangers woorden uitrekken tot acht keer de lengte.

  Geplaatst , Medewerker

 • Top 10 Platenblad #271

  Het is inmiddels een fijne traditie geworden om aan het einde van het jaar na te denken over albums die 30 jaar geleden zijn verschenen. Met veel plezier heb ik ook dit jaar gegraven in mijn collectie om een lijst te maken voor René van Kaams onvolprezen Platenblad.

  Geplaatst , Medewerker

 • Raymond Raposa

  Sommige artiesten kiezen ervoor om een nummer abrupt te eindigen, zo plotseling dat de luisteraar de oren spitst en wacht op wat komen gaat. Er volgt slechts stilte.

  Geplaatst , Medewerker

 • John Scofield

  Filmmaker Jörg Steinfeld vroeg een paar jaar geleden om financiering voor het maken van een documentaire over John Scofield. Scofield is een interessante muzikant, het plan klonk sympathiek dus droeg ik wat bij.

  Geplaatst , Medewerker

← Ouder Nieuwer →