Gedraaid

 • Jim Hall

  Jim was oud en heel erg krom. Een paar jaar eerder had hij een operatie aan zijn rug gehad. Als je hem het podium van het BIM-huis op zag schuivelen, zijn lijf moeizaam aan het brein gehoorzamend, gaf je er geen cent voor dat zijn vingers wel zouden luisteren.

  Geplaatst , Medewerker

 • Wibautstraat

  Het binnenzitten geeft tijd om eens wat op te ruimen. In de stofvrije kelders waar het Draaicirkel-archief is opgeborgen vond ik een half afgeschreven verhaal uit 2017 over de invloed van streamingdiensten op onze muziekcultuur in het algemeen en op luisteren in het bijzonder.

  Geplaatst , Medewerker

 • Moodymann

  Zijn album stond op geen van de lijstjes die ik eind vorig jaar voorbij zag komen, toch staat Sinner in mijn top 3 van 2019.

  Geplaatst , Medewerker

 • kodachrome

  Getraind, moe op de bank. Een serie, maanden geleden opgenomen. Strangers met John Simm, wiens gezicht een buitengewone gelijkenis vertoont met dat van Thomas van Luyn.

  Geplaatst , Medewerker

 • Hoagy Carmichael

  Sinds het begin van de crisis ben ik doof aan mijn rechteroor. Het is toeval. Er zit een prop oorwas in de weg, niet iets waarmee je je huisarts in deze tijd lastig wilt vallen.

  Geplaatst , Medewerker

← Ouder Nieuwer →