Gedraaid

 • John Scofield

  Filmmaker Jörg Steinfeld vroeg een paar jaar geleden om financiering voor het maken van een documentaire over John Scofield. Scofield is een interessante muzikant, het plan klonk sympathiek dus droeg ik wat bij.

  Geplaatst , Medewerker

 • The Long Goodbye

  Bij het ordenen van mijn platenverzameling kwam ik dubbelalbums tegen waar op de ene schijf kant A en D zijn gedrukt en op de ander B en C tegen elkaar zitten: Journey Through The Secret Life Of Plants van Stevie Wonder en The History Of The Bonzos van Bonzo Dog Band. Memories, een verzamelwerk van gitarist Doc Watson, Sheik Yerbouti van Frank Zappa, It's Too Late To Stop Now, de live dubbelaar van Van Morrison, de soundtrack van Barry Levinsons film Diner, zelfde verhaal.

  Geplaatst , Medewerker

 • Slabco

  Kale, funky ritmes, goedkope synths, breakbeats, lijzige indie-vocalen, dat was het recept voor de albums die Steven Nereo tussen 1992 en 2005 uitbracht op zijn Slabco-label.

  Geplaatst , Medewerker

 • Hippo

  Soms overvalt je een enorme vermoeidheid. Op de fiets op de weg terug naar huis, als je moeite hebt om de trappers rond te draaien, de wind zich meer en meer tegen je keert, auto’s pas op het allerlaatste moment voor je stoppen.

  Geplaatst , Medewerker

 • Brighter

  Het album Uncommon Weather van The Reds, Pinks and Purples zorgde ervoor dat ik wat singles die verschenen op het Sarah-label draaide. Bij Inside Out van Brighter bleef ik hangen.

  Geplaatst , Medewerker

← Ouder Nieuwer →