Gedraaid

 • Hoagy Carmichael

  Sinds het begin van de crisis ben ik doof aan mijn rechteroor. Het is toeval. Er zit een prop oorwas in de weg, niet iets waarmee je je huisarts in deze tijd lastig wilt vallen.

  Geplaatst , Medewerker

 • David Roback

  24 februari. Het was nog vroeg, te vroeg om koffie te zetten, te laat om nog te slapen. Op mijn mobiel opende ik Discogs of Allmusic en zag het bericht dat David Roback was overleden.

  Geplaatst , Medewerker

 • Fela - Black President

  Black President hoorde ik in Utrecht bij het Platenmanneke. Ik liep in de zaak rond met een lp van Siouxsie maar kon die niet beluisteren omdat Sorrow, Tears and Blood luid door de zaak heen schalde.

  Geplaatst , Medewerker

 • Go-Betweens

  Voor Platenblad #250 vroeg René van Kaam om een top 3 van de beste albums van de Go-Betweens, de Australische band aangevoerd door Robert Forster en Grant McLennan.

  Geplaatst , Medewerker

 • Joni Mitchell & Bob Dylan

  Ik las de stelling in een muziekblad of hoorde deze uitgesproken in een documentaire. 'Iedereen werd verliefd op Joni'. Geen idee meer uit wiens mond dit werd opgetekend of geregistreerd. Het is een statement dat je schouderophalend, het zal wel, voor waar kunt aannemen, maar er schuilt ook iets vileins in.

  Geplaatst , Medewerker

← Ouder Nieuwer →