Gedraaid

 • Platenblad

  Platenblad, een blad voor liefhebbers van vinyl en veel geklets over vergleden jaren, vroeg lezers om een lijstje te maken van de 10 beste albums van 1988. Je mocht er iets bij schrijven. Lang dralen voor mijn cd's, lp's en tapes leverde dit lijstje op.

  Geplaatst , Medewerker

 • Wilbert Cornelissen

  Onlangs overleed dichter Wilbert Cornelissen. Ik kende hem niet goed, maar sprak hem wel eens bij Perdu waar hij vaste gast leek van de avonden die daar werden georganiseerd. Een aardige, belezen jongen.

  Geplaatst , Medewerker

 • WattStax

  Voor mijn jongste dochter zocht ik een liedje om haar te sturen voor haar verjaardag. Happy Birthday van Altered Images kwam als eerste in me op, maar dat had een vrij onbegrijpelijke tekst over angst en taart in bad.

  Geplaatst , Medewerker

 • Amanda Petrusich

  Ik heb afgesproken in het café maar ben te vroeg. Op het fonds maakte ik een kopie van een artikel in The New Yorker, een bespreking van A Head Full of Dreams van Coldplay.

  Geplaatst , Medewerker

 • Assurancetourix postzegel

  Of het nu een blokfluit, dwarsfluit of piccolo is die wordt bespeeld, de klanken die op het blaasinstrument worden voortgebracht roepen ergernis op. Niet alleen vanwege de herinnering aan een pril muzikaal verleden waarin allerlei wijsjes door het instrument moesten worden geblazen, lijkt het vooral de klank waaraan men zich al snel ergert.

  Geplaatst , Medewerker

← Ouder Nieuwer →